Logo

Totaalleveranciers

Wij kweken en leveren de beste spillen voor uw groothandel in groen.

Bladeren

Wij kweken bladverliezende bomen

Kwalitatief plantgoed voor uw groothandel in groen

Op onze boomkwekerij werkt ons vaste team van vakmensen vol passie aan het opkweken van kwalitatief hoogwaardige spillen. Ons innovatieve gotensysteem waarin wij ons plantgoed opkweken, zorgt voor de beste wortelontwikkeling. Dit is gelijk terug te zien is in de groei van onze jonge bomen. Hierdoor leggen we de basis voor bomen waar uw klanten blij van worden.

‘Als totaalleveranciers van groen levert u aan een grote diversiteit aan klanten, met elk hun eigen wensen. Op gebied van bomen leveren wij u een groot assortiment, dat de perfecte aanvulling vormt voor uw totaalassortiment aan heesters, eenjarigen en vaste planten.’

Herbert van Leeuwen - verkoop Crum

Meer weten? Stuur ons een berichtje.

Onze profesionals helpen je graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Al ruim 10 jaar heeft Handelskwekerij Piet van ’t Wout B.V. een goede relatie met Crum Boomkwekerijen. Snelle service, snelle levering, 2 keer in de week transport, goede kwaliteit, duidelijke afspraken en vertrouwd.
In één woord de samenwerking met Crum Boomkwekerijen is ‘Super’ aldus Pieter van ‘t Wout.

Pieter van 't Wout - Handelskwekerij Piet van ’t Wout B.V.

Onze markten

Vraag onze gratis brochure aan

Op zoek naar inspiratie? Onze brochure biedt veertig pagina’s vol verhalen, informatie en inspiratie over ons bedrijf én onze klanten. Vraag ‘m nu aan en wij sturen ons magazine gratis toe.