Logo

Handelsbedrijven

Onze spillen reizen de hele wereld over, door goede relaties met handelsbedrijven.

Bladeren

Wij kweken bladverliezende bomen

Breed assortiment

Naast onze kwekerij, hebben wij ook een handelsonderneming. Aanvullend op onze eigen kweek, bedienen wij onze klanten door de gewenste boom voor hen in te kopen. Andersom gebeurt dit ook. Vanuit onze kwekerij leveren wij aan handelsondernemingen door heel Europa. Net als ons, bieden zij hun klanten een totaalpakket door voor hen de beste kwaliteit bomen aan te kopen.

‘De handel in bomen is een dynamische markt. Vooral in het plantseizoen, wanneer het alle hens aan dek is. We zijn dan continu in de weer om de juiste bomen voor onze klanten in te kopen en onze eigen kweek uit te leveren. Veel klanten zijn al jarenlang klant, waardoor we hun wensen als geen ander kennen.’

Wim Crum - verkoop Crum Boomkwekerijen

Meer weten? Stuur ons een berichtje.

Onze profesionals helpen je graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Antoon Rijnbeek handelskwekerij B.V. is een bedrijf die het totale sortiment buitenplanten levert aan hoveniers door heel Nederland. Sinds 2016 zijn wij een fijne samenwerking met Crum aan gegaan. Voor ons heeft dit een toegevoegde waarde aangezien ze kwaliteit leveren wat wij wensen en snel kunnen schakelen m.b.t. uitleveren en offerte aanvragen. Het sortiment compleet maken is Crum goed in en mocht er iets niet voorradig zijn dan wordt er meegedacht naar alternatieven.

Antoon Rijnbeek - Antoon Rijnbeek handelskwekerij B.V.

Onze markten

Vraag onze gratis brochure aan

Op zoek naar inspiratie? Onze brochure biedt veertig pagina’s vol verhalen, informatie en inspiratie over ons bedrijf én onze klanten. Vraag ‘m nu aan en wij sturen ons magazine gratis toe.